Advertisement

Αλιμοσ Πυροβολισμοι : Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο : Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο.

Αλιμοσ Πυροβολισμοι : Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο : Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο.. Αναστάτωση σε γειτονιά στην περιοχή του αλίμου, όταν άγνωστος το πρωί της τρίτη, πυροβολισμοί έπεσαν σε μπαλκόνια διαμερισμάτων, σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί κατέληξαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Πυροβολισμοί προς διαμέρισμα 3ου ορόφου. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν.

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο.

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο - tomanifesto.gr
Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο - tomanifesto.gr from tomanifesto.gr
Αποκλεισμένη είναι η οδός κουμουνδούρου και κοντινοί δρόμοι στην περιοχή του αλίμου μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε πολυκατοικία. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Προς ώρας δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρίσκεται στην. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου.

Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Προς ώρας δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για. Πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα πολυκατοικίας στον άλιμο. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Απολαύστε την ταινία σας σε οθόνη 72.τετραγωνικών! Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα.

Αποκλεισμένη είναι η οδός κουμουνδούρου και κοντινοί δρόμοι στην περιοχή του αλίμου μετά τους πυροβολισμούς που ακούστηκαν σε πολυκατοικία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου.

Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο - tomanifesto.gr
Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο - tomanifesto.gr from tomanifesto.gr
Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Πυροβολισμοί προς διαμέρισμα 3ου ορόφου. Σύμφωνα με κάτοικους της περιοχής οι πυροβολισμοί ακούστηκαν πρωινές ώρες από το διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας που. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίς το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Απολαύστε την ταινία σας σε οθόνη 72.τετραγωνικών! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν το πρωί από διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό κουμουνδούρου, στην περιοχή του αλίμου.

Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στον άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό κουμουνδούρου, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα στον τρίτο όροφο. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Ειδικότερα, υπήρξε στις έξι και μισή ειδοποίηση από μία γυναίκα στην άμεση δράση για πυροβολισμούς στην οδό κουμουνδούρου. Ένα πρωτότυπο ρεκόρ έθεσε ο δήμος αλίμου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Απολαύστε την ταινία σας σε οθόνη 72.τετραγωνικών!

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης, καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο. Ειδικότερα, υπήρξε στις έξι και μισή ειδοποίηση από μία γυναίκα στην άμεση δράση για πυροβολισμούς στην οδό κουμουνδούρου. Πυροβολισμοί προς διαμέρισμα 3ου ορόφου.

Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άλιμο ...
Θρίλερ με πυροβολισμούς σε διαμέρισμα στον Άλιμο ... from www.kalimera-ellada.gr
Πυροβολισμοί προς διαμέρισμα 3ου ορόφου. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές γύρω στις 6. Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης, καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν. Πυροβολισμοί ακούστηκαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου στον άλιμο.

Πυροβολισμοί έπεσαν σε πολυκατοικία στην οδό κουμουνδούρου, στον άλιμο το πρωί της τρίτης, σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές που έχουν.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές το πρωί της τρίτης (1/6) καθώς στην περιοχή του αλίμου ακούστηκαν πυροβολισμοί. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν μέσα από διαμέρισμα. Προς ώρας δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Άμεσα στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη, δεδομένου πως οι πυροβολισμοί στον άλιμο έρχονται. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην οδό κουμουνδούρου πίσω από το μετρό του αλίμου. Γύρω στις 6:30πμ, η αστυνομία ενημερώθηκε από περίοικο ότι ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της τρίτης στον άλιμο. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε πολυκατοικία στον άλιμο. Ειδικότερα, υπήρξε στις έξι και μισή ειδοποίηση από μία γυναίκα στην άμεση δράση για πυροβολισμούς στην οδό κουμουνδούρου. Tο συμβάν έλαβε χώρα περί τις 06. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού κουμουνδούρου, πίσω από το μετρό του αλίμου. Το πρωί της τρίτης, έπειτα από σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής οι πυροβολισμοί ακούστηκαν από διαμέρισμα στον τρίτο όροφο.

Posting Komentar

0 Komentar